brilmode Verhey van Wijk werkt nauw samen met de oogartsen van Den Haag en omgeving.

Bij ook maar enige twijfel over de gezondheid van uw ogen, te hoge sterkte wisselingen, te hoge oogdruk, oogheelkundige klachten, medische aandoeningen, trauma's etc. verwijzen wij u door naar uw huisarts om onze bevindingen in uw patiënten dossier op te nemen en verwijzing naar een oogarts in gang te zetten*.


Het kan zijn dat uw huisarts u wilt doorsturen naar een van onze collega's die een optometrist in dienst hebben. 

Zonder deze optometristen te kort te willen doen, hebben wij meer vertrouwen in de klinisch opgeleide optometrist m.a.w. de optometrist die volledig werkzaam is bij een oogarts. Uw ogen verdien de beste zorg!


Ook uw oogarts dient op de hoogte te zijn van eventueel medicijn gebruik (maak in dat geval een lijstje met de medicijnen die u momenteel gebruikt, of onlangs heeft gebruikt).


Tip: maak thuis al  een lijstje met vragen en opmerkingen die u aan de oogarts wilt stellen (in alle haast wordt dat nog wel eens vergeten).


Het kan zijn dat uw ogen worden ingedruppeld om de pupillen te vergroten (informeer tegelijk bij het maken van de afspraak of dat het geval is), in dat geval mag u zelf GEEN auto rijden en raden wij u aan om een zonnebril mee te nemen.*Verzekeringstechnisch is het helaas niet meer mogelijk op direct zelf een afspraak bij een oogarts te maken (wanneer u korter dan een jaar geleden nog bij de oogarts bent geweest kan hierop een uitzondering worden gemaakt, neem daarvoor contact op met uw oogarts.

Eyescan
Wassenaar

Eyescan
Rijswijk

HMC
Haaglanden

HAGA
Ziekenhuis

Oogkliniek
Den Haag

Oogziekenhuis
Rotterdam