Kinderbrillen

Klaagt jouw zoontje of dochtertje over zijn of haar zicht?

Knijpen ze met de oogjes tijdens het kijken naar de tv?

Dan hebben ze misschien wel een bril nodig.

Eerst moeten de ogen natuurlijk opgemeten worden, tot 12 jaar gebeurt dit normaliter bij een oogarts of orthoptist. Boven de 12 jaar, of als de specialist heeft aangegeven dat het eerder kan, zullen wij de oogmeting uitvoeren!

Als dit is gebeurd komt natuurlijk het leukste gedeelte: het uitzoeken van een nieuw montuur! Bij brilmode Verhey van Wijk hebben we veel keuze in kinderbrillen in allerlei leuke modellen en kleuren, voor ieder wat wils!

Kijk hieronder snel verder voor onze merken:

BBig

In de wereld volgens BBIG moeten kinderbrillen voldoen aan dezelfde voorwaarden als een bril voor een volwassene: Het kind moet het model mooi vinden en het materiaal moet in de smaak vallen. De bril moet leuk zijn, spannend, uitdagend en flitsend, maar zeker niet kinderachtig. Fraai ontworpen met veel oog voor detail. Aangeboden in een zeer breed assortiment, met voor ieder wat wils. Met de moderne materialen en technieken die BBIG in haar monturen verwerkt realiseren ze juist hele elegante en esthetisch fraaie kindermonturen die schier onverwoestbaar zijn.

Vingino


Etnia Barcelona

De kinderbrillen van Etnia Barcelona zijn geweldig als je het ons vraagt. Ze hebben een volwassen uitstraling en zijn in vele kleuren verkrijgbaar. Met dit merk zul je zeker opvallen! De monturen hebben ieder een eigen persoonlijkheid die jouw karakter en stijl prachtig kunnen weerspiegelen. Alle monturen zijn 100% ecologisch, want het merk zet zich in voor duurzame en milieuvriendelijke producten.

Red

Red is een Nederlands merk voor eigenwijze kinderbrillen. De collectie bestaat uit modellen van kunststof en metaal, uitgevoerd in diverse, frisse kleuren. Red werkt met de beste materialen om te zorgen dat de brillen tegen een stootje kunnen. Red staat bekend om de vrolijke kleurtjes en strakke monturen. Naast de uitgesproken kinderbrillen heeft de brillencollectie ook monturen in basic tinten en minder opvallende monturen.

Tartine et Chocolat


Nano Vista


Vulkani


Lookkino

Lookkino is al jaren favoriet op het gebied van degelijke en vrolijke kindermonturen. Ook handig: ze zijn onverwoestbaar!

Lookkino heeft een kleurrijke collectie met de hipste monturen die niet kinderachtig ogen. De rubberen veren maken het voor uw kind makkelijker om de bril op te houden zonder dat de oren pijn doen.

Bekijk hier de collectie (let op: door weergave aan te klikken kunt u de monturen beter bekijken)


???