Selecteer een pagina
Beeldschermbril

Vermoeide ogen, hoofdpijn, nek- en schouderklachten… Herkenbaar? Het kan zomaar zijn dat je deze klachten ervaart, doordat je achter een beeldscherm werkt of op een vergelijkbare afstand (50-60cm). De meeste klachten worden veroorzaakt door een verkeerde houding en visuele inspanning. Natuurlijk wil je van deze ongemakken verlost worden.

Lees verder

Blauwfilterbril

Dagelijks gebruiken we onze smartphones, computers, tablets etc. Zonder dat we er ons van bewust zijn, worden we hierdoor blootgesteld aan een flinke hoeveelheid blauw licht, afkomstig van al deze schermen. Dit kan, bij gebruik meer dan 2 uur per dag, leiden tot diverse klachten.

Lees verder

Bridgebril

Bridge vereist geheugen, logisch denken, concentratie en bovenal een goede samenwerking tussen de partners. Naast het vele denkwerk is goed zicht een vereiste! Boven de leeftijd van 40 jaar ontstaan er problemen met het dichtbij kijken.

Lees verder

Brillenglazen

Net zoals er talloze soorten monturen zijn, zijn er ook talloze soorten brillenglazen.
Brilmode Verhey van Wijk in Den Haag heeft glazen die aansluiten bij jouw wensen. Zo kun je denken aan licht materiaal, ontspiegelde glazen, meekleurende glazen, computerglazen en multifocale glazen.

Lees verder

Chloor- en duikbrillen

Het dragen van je gewone bril of lenzen is niet heel handig als je regelmatig onder water te vinden bent. Waarschijnlijk maak je gebruik van een chloorbril of een duikbril. Als je normaliter afhankelijk bent van een bril of lenzen om scherp te kunnen zien dan wil je uiteraard onderwater ook scherp kunnen zien.

Lees verder

Clic reader leesbril

De Clic reader leesbril is een praktische leesbril die een magneetsluiting heeft. Een ideale oplossing als je altijd je bril kwijt bent of niet weet waar je jouw bril moet laten.

Lees verder

Dubbelfocus bril

Een dubbelfocusbril bevat in één glas een verte- en leessterkte. Je ziet duidelijk de scheiding tussen dichtbij en verzien op het glas en dit geeft een ‘’breuk’’ in het beeld. Dit betekent dat je op armlengte geen goed zicht zult hebben.

Lees verder

Kinderbrillen

Vind je het soms lastig om te zien wat de meester of juffrouw op het bord aan het schrijven is? Dan hebben je ogen misschien een beetje hulp nodig. Een bril zal ervoor zorgen dat je weer goed kunt kijken en niet meer wazig zult zien. Hoe fijn is dat? Kees of Alvaro zal eerst je ogen goed bekijken en onderzoeken. Op deze manier kunnen zij het juiste brillenglas voor jou gaan maken.

Lees verder

Leesbril

Vanaf het 40e levensjaar wordt het scherp zien op korte afstand moeilijker. Dit komt doordat de elasticiteit van de ooglens afneemt en de lens daardoor minder bol kan worden en dus scherpstellen voor dichtbij.

Lees verder

Migraine en FL-41 getinte filterglazen

FL-41 is een rosé gekleurd filter dat met succes toegepast wordt bij patiënten met hoofdpijn door migraine, blefarospasme en andere lichtgevoelige problemen. FL-41 werd voor het eerst beschreven in een onderzoeksproject dat plaats vond in Birmingham, Engeland.Nadat in een school het licht aangepast werd door TL-verlichting, kreeg een ongebruikelijk aantal kinderen last van hoofdpijn.

Lees verder

Montuurmerken

Brilmode Verhey van Wijk in Den Haag heeft een ruime collectie aan monturen en brillen. Je vindt hier gevarieerde modellen en topmerken, waardoor je zonder twijfel een geschikte bril zult vinden die aansluit aan jouw wensen en verwachtingen. Loop gerust een keer binnen bij Brilmode Verhey van Wijk om de collectie te bekijken en je te laten adviseren wat voor jou het juiste montuur is.

Lees verder

Multifocale bril

Een multifocale bril bevat glas met een natuurlijk verloop van plus- naar min-sterkte. Met deze bril kun je dus veraf en dichtbij scherp zien. Het is een bril waarbij je wel even moet wennen aan het zicht door vertekening en overgang.

Lees verder

 Nooit meer beslagen brillenglazen

Constant beslagen brillenglazen door het dragen van een mondmasker, bij het leeghalen van de vaatwasmachine, bij het sporten of wat dan ook?

Kom langs en wij hebben voor u de perfecte oplossing

 

Reparatie

Een bril is een fragiel voorwerp en een ongeluk zit in een klein hoekje. Voor kleine reparaties ben je altijd welkom, je hoeft geen afspraak te maken om langs te komen. Wij herstellen kosteloos jouw montuur en meestal kun je wachten tot deze klaar is. Je kunt hierbij denken aan een kapot neuspad, een pootje dat los zit of een schroefje dat geplaatst moet worden.

Lees verder

 Skibril (op sterkte)

Eén van de mooiste geluiden: het gekraak van verse sneeuw onder je latten of board. Wanneer je een afdaling maakt, wil je natuurlijk niets liever dan goed zicht hebben.
Op de piste zul je te maken krijgen met diverse weersomstandigheden. Hiervoor kun je gebruik maken van diverse soorten brillenglazen die je simpelweg kunt verwisselen door middel van een kliksysteem.

Lees verder

Sportbril (op sterkte)

Een sportbril is onmisbaar om te kunnen genieten van het uitoefenen van jouw discipline wanneer je een oogafwijking hebt. Sportbrillen op sterkte zijn er voor jong en oud en voor alle sporten waarbij je jouw ogen wilt beschermen tegen de zon, wind, regen, kou, vuil, insecten, enzovoort. Sportbrillen zijn er met vaste en wisselbare lenzen.

Lees verder

Vertebril

Een bril voor veraf is nodig wanneer je bijziend bent. Deze bril zorgt ervoor dat je in de verte beter kunt zien en over het algemeen begint men met zo’n bril voor het 40e levensjaar. Brilmode Verhey van Wijk adviseert je graag wat voor jouw de beste oplossing is om weer comfortabel te kunnen zien in de verte.

Lees verder

Vuurwerkbril

Bij brilmode Verhey van Wijk kun je terecht voor de aanschaf van een vuurwerkbril. Tijdens de jaarwisseling komt het veelvuldig voor dat men oogletsel oploopt door vuurwerk of zelfs blind raakt. Het dragen van een vuurwerkbril is dan ook een zeer goede veiligheidsmaatregel, zowel voor volwassenen als voor kinderen. 

Lees verder

Zonnebril

Van de welbekende pilotenbril tot een vlindermodel uit de jaren ‘50. Ons assortiment is zeer uitgebreid. Het is van belang dat je jouw ogen tegen de schadelijke UV-stralen van de zon beschermt, daarom kun je bij brilmode Verhey van Wijk in Den Haag niet alleen terecht voor modieuze monturen, maar tevens voor diverse soorten glazen.

Lees verder

Overzetbril op sterkte

Vol enthousiasme willen we je kennis laten maken met deze overzetbril op sterkte. Wij zijn de eerste optiekwinkel in Nederland die dit montuur verkoopt. De sterkte van de overzetbril kan aangepast worden op de sterkte van jouw bestaande montuur. De overzetbril op sterkte biedt een breed spectrum aan mogelijkheden.

Lees verder

Je bril onderhouden

Met de nieuwste ontspiegeling inclusief extra harde krasbestendige laag,
worden jouw brillenglazen maximaal beschermd tegen krasjes. Het behoud van de kwaliteit van jouw bril wordt mede bepaald door regelmatig onderhoud.

Lees  verder

Openingstijden


Dinsdag
Woensdag
Donderdag

Vrijdag
Zaterdag

9.30 - 18.00 uur

9.30 - 18.00 uur
9.30 - 18.00 uur
9.30 - 18.00 uur
9.00 - 17.00 uur

Openingstijden


Dinsdag
Woensdag
Donderdag

Vrijdag
Zaterdag

9.30 - 18.00 uur

9.30 - 18.00 uur
9.30 - 18.00 uur
9.30 - 18.00 uur
9.00 - 17.00 uur

070-3245218

Whatsapp: 06-57363921

brilmode Verhey van Wijk, Weissenbruchstraat 44

Start WhatsApp
Stel je vraag:
U kunt ons dag en nacht een WhatsApp bericht sturen, wij reageren zo snel als mogelijk