Selecteer een pagina

Al meer dan 30 jaar verzorgt
Kees Verhey van Wijk
de brillen van
Catherine Keyl.

Catherine Keyl was onlangs te zien in de “Masked Singer” , een ongelooflijk populair programma voor jong en oud, KLIK HIER voor een fragment
In diezelfde week was Catherine ook nog eens te zien bij de DWDD (De Wereld Draait Door) met Sander van de Pavert  (bekend van LuckyTV) en Andries Knevel, KLIK HIER voor een fragment.
Dit keer met een “Geel” montuur met bruin gevlekte pootjes (in de volksmond vaak rond montuur genoemd, maar in vaktermen een Panto bril).

De, inmiddels wereldberoemde, brillen van Catherine Keyl zijn als demo weer te bewonderen!
Deze handgemaakte brillen zijn volledig op uw eigen maat, gewenste kleur(en) en glanzend of mat te bestellen.
Levertijd montuur +/- 2 á 3 weken, voor slechts € 289.00.

U bent van harte welkom bij brilmode Verhey van Wijk, Weissenbruchstraat 44 te Den Haag,
om de demobrillen en de overige collectie van deze fabrikant te bewonderen!

Komt u van ver of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via WhatsApp KLIK HIER want de telefoon staat Roodgloeiend!

brilmode Verhey van Wijk is de briladviseur van Catherine Keyl.

In diverse televisieprogramma’s draagt zij onze brillen.

Enkele jaren geleden heeft zij zich laten laseren, maar omdat deze ingreep geen blijvend resultaat biedt, heeft Catherine de bril nu weer hard nodig.

In haar column in De Telegraaf (24 nov. 2012) schrijft zij over haar ervaringen met het laseren, haar problemen met haar zicht en de oplossing die uw opticien daarvoor heeft aangedragen. De column staat op pagina 15. Wij wensen u veel leesplezier!


BREXY
Het begon met een verhaal in een Engelse krant. De verkopen in brillen zijn daar verviervoudigd. Brillen zijn weer sexy. Spectacles + sexy = spexy. En toen zag ik Winston Gerstanowitz met zo’n zwarte sixties bril. Brexy dus. Het leek me hét moment om weer een bril aan te schaffen. Er was immers ooit een tijd dat ik elke week een andere bril droeg op tv. Wel idioot natuurlijk, elf jaar geleden m’n ogen laten laseren, zo’n bril is technisch niet nodig, dus dan maar één met vensterglas.

Ik bel mijn oude vriend Kees Verhey van Wijk in Den Haag. Hij heeft tijdens AVRO’s Service Salon, de Vijf Uurshow en Catherine altijd mijn brillen verzorgd. “Misschien moet je toch maar even langskomen op de zaak,” zegt hij, “dan kan ik je even doormeten.”
Ik nog protesteren, nergens voor nodig, ik ben toch gelaserd? Als Kees vanachter de meetapparatuur vandaan komt , vraagt hij, bleek om de neus: ”Hoe ben je hier eigenlijk naar toe gekomen?” “Met de auto natuurlijk.” “Nou vrouwtje, neem van mij aan, je bent een gevaar op de weg. Met je ene oog zie je heel weinig en het andere is ook niet te best.”

“Maar hoe kan dat nou, ik ben toch gelaserd?” “Ja, elf jaar geleden. Je ogen veranderen intussen. Eigenlijk zouden die laserklinieken hun patiënten elke twee jaar moeten controleren op sterkte en kwaliteit van het hoornvlies, maar dat doen ze niet. En jij dacht natuurlijk dat je nog goed zag.” Ik schrik echt. Je wordt weggestuurd bij zo’n kliniek met de mededeling dat je nu voor altijd van een bezoek aan de opticien af bent. Toen ik ooit terugging omdat ik last had van dansende letters op het papier, was dat allemaal onzin en werd ik weggelachen.

“Een laserbehandeling is een onomkeerbare ingreep,” leert Kees me. “De laatste tijd gebeuren er nogal wat ongelukken mee. Er wordt zo veel geld in verdiend, dat het er niet zo veel toe doet of degene die lasert een oogarts met veel ervaring is of niet. Ze hebben jouw ene oog op lezen gelaserd en je andere op in de verte kijken. Je hersens moeten zich de hele tijd aanpassen, ze hinkelen als het ware van het ene oog naar het andere. Je wordt daar ongemerkt doodmoe van.”

Dat viel bij mij nogal mee, maar toch. “En ik ga ook een computerbril voor je maken,” zegt Kees, ”je werkt zeker wel met een scherm?” Natuurlijk werk ik uren per dag op een computer. Inmiddels gebruik ik de speciale computerbril en ik moet zeggen: er gaat een wereld voor me open. Maar nu de brilreactie afwachten in de omgeving. Het is toch heel wat, ineens weer een bril. Ik ga de straat op, maak her en der praatjes en er is niemand die wat van m’n bril zegt. Hoe kan dat? Hebben ze m’n brillengezicht nog zo in herinnering? Dan maar leuk aan mijn lief via Skype m’n nieuwe bril laten zien. Hij ziet me verschijnen en valt van schrik van z’n stoel.

“Je lijkt op een schooljuffrouw die ik had!” Ok, je kan niet alles hebben, maar ik kan nu wel weer risicoloos autorijden. Enne, o ja, een hoop mensen zijn veel minder jong dan ik dacht. Nooit hun rimpels gezien. En mijn tuin is ook groter. Enfin, niet voor niks naar Den Haag geweest.

(column Telegraaf 24 nov. 2012 katern “Vrouw” door: Catherine Keyl)

Catherine Keyl
www.catherine.nl

Nieuw!

Gezondheidscheck door middel van netvliesfoto’s!

Snel en eenvoudig inzicht in uw gezondheid?

Lees verder

Brillen

Een bril is veel meer dan een eyecatcher. Bekijk hier alle soorten monturen en glazen die wij hebben!

Lees verder

Nieuws en blogs

Hier kun je de laatste actualiteiten en de leukste trends bekijken!

Lees verder

Ogen

Alles over (uw) ogen

Lees verder

Contactlenzen

Meer weten over contactlenzen?

Lees verder

Ook interessant!

Bekijk hier leuke eyeopeners!

Lees verder

Openingstijden


Dinsdag
Woensdag
Donderdag

Vrijdag
Zaterdag

9.30 - 18.00 uur

9.30 - 18.00 uur
9.30 - 18.00 uur
9.30 - 18.00 uur
9.00 - 17.00 uur

Openingstijden


Dinsdag
Woensdag
Donderdag

Vrijdag
Zaterdag

9.30 - 18.00 uur

9.30 - 18.00 uur
9.30 - 18.00 uur
9.30 - 18.00 uur
9.00 - 17.00 uur

070-3245218

Whatsapp: 06-57363921

brilmode Verhey van Wijk, Weissenbruchstraat 44

Start WhatsApp
Stel je vraag:
U kunt ons dag en nacht een WhatsApp bericht sturen, wij reageren zo snel als mogelijk