Selecteer een pagina

Montuurmerken

Brilmode Verhey van Wijk in Den Haag heeft een ruime collectie aan brillen. Je vindt hier gevarieerde modellen en topmerken, waardoor je zonder twijfel een geschikte bril zult vinden die aansluit aan jouw wensen en verwachtingen. Loop gerust een keer binnen bij Brilmode Verhey van Wijk om de collectie te bekijken en je te laten adviseren wat voor jou het juiste montuur is.

Het gelaat is het meest karakteristieke deel van het lichaam en de keuze van een brilmontuur weegt dan ook zwaar. Het is verstandig om niet alleen te kijken wat de trend is, maar vooral wat bij jouw gezichtsvorm het beste aansluit. Je zou een naaste mee kunnen nemen naar Brilmode Verhey van Wijk om samen te bepalen welk montuur mooi bij jou past. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om een aantal monturen mee te nemen naar huis om hier verder op je gemak te kunnen beslissen welke bril je wilt hebben.

Merken uitgelicht

Face a Face

Face a Face is een karakteristiek Frans brillenmerk. Houd je van retro en van chique? Dan vind je deze brillen geweldig! Elke collectie heeft weer unieke artistieke brillen, geïnspireerd op moderne kunst en architectuur. De monturen hebben opvallende kleuren en motieven, maar ook de brillenpootjes van diverse monturen zijn erg excentriek. Als jij graag opvalt, dan moet je zeker even een kijkje komen nemen bij onze collectie van Face a Face!

Johann von Goisern

Houd je ervan als iets onderscheidend is? Dan moet je zeker eens onze collectie van Johann Goisern komen bekijken. De bril wordt gemaakt van 8mm acetaatplaten, welke door de designer zelf worden ontworpen in een eigen fabriek. Daarna worden ze gelamineerd. Uiteindelijk is een laag maar 0,5mm dik en bestaat een bril uit wel 20 lagen! Dit maakt dat de bril een speels en uniek uiterlijk heeft.

Etnia Barcelona

Barcelona, een levendige stad met veel verschillende mensen, architectuur en kleuren. Een grote inspiratie voor de bedenker van Etnia Barcelona. De monturen zijn kleurrijk en hebben ieder een eigen persoonlijkheid die jouw karakter en stijl prachtig kunnen weerspiegelen. Alle monturen zijn 100% ecologisch, want het merk zet zich in voor duurzame en milieuvriendelijke producten.

Lafont

Lafont heeft een rebelse en avant-gardistische collectie. Daarnaast bestaan er meer dan 200 kleurencombinaties en zijn de monturen gemaakt uit een unieke mix van materialen. Ze stralen een typische Parijse elegantie uit. Ben je opzoek naar een tijdloos montuur? Dan is het merk Lafont zeker iets voor jou!

Look

De brillen van het merk Look staan bekend om de bijzondere combinatie van kunststof en metaal. Bij brilmode Verhey van Wijk hebben we uiteraard een collectie van panto-modellen in het rek hangen. De monturen hebben een hoog draagcomfort en een uniek design. Vind je het lastig om een kleur montuur te kiezen? Geen probleem! Look heeft een assortiment met verwisselbare frames, wat werkt met een magneet. Kom deze gerust eens bij ons bekijken!

Mouet

Mouet is een milieuvriendelijk en unisex brillenmerk, ontworpen en gemaakt in Spanje. Het merk speelt graag met vormen en kleuren om zo teneinde tijdloze brillen te creëren. De term Mouet vloeit voort uit het latijnse mover, wat beweging betekent: hun filosofie om een constante beweging te handhaven door de laatste cultuur- en modetrends te observeren, zonder de realiteit te verliezen.