Selecteer een pagina

Merken kinderbrillen uitgelicht

Merken

Lookkino

Lookkino is al jaren favoriet op het gebied van degelijke en vrolijke kindermonturen. Ook handig: ze zijn onverwoestbaar!
Lookkino heeft een kleurrijke collectie met de hipste monturen die niet kinderachtig ogen. De rubberen veren maken het voor uw kind makkelijker om de bril op te houden zonder dat de oren pijn doen.

Bekijk hier de collectie (let op: door weergave aan te klikken kunt u de monturen beter bekijken)

 

BBig

In de wereld volgens BBIG moeten kinderbrillen voldoen aan dezelfde voorwaarden als een bril voor een volwassene: Het kind moet het model mooi vinden en het materiaal moet in de smaak vallen. De bril moet leuk zijn, spannend, uitdagend en flitsend, maar zeker niet kinderachtig. Fraai ontworpen met veel oog voor detail. Aangeboden in een zeer breed assortiment, met voor ieder wat wils. Met de moderne materialen en technieken die BBIG in haar monturen verwerkt realiseren ze juist hele elegante en esthetisch fraaie kindermonturen die schier onverwoestbaar zijn.

Bekijk hier de collectie

Etnia Barcelona

De kinderbrillen van Etnia Barcelona zijn geweldig als je het ons vraagt. Ze hebben een volwassen uitstraling en zijn in vele kleuren verkrijgbaar. Met dit merk zul je zeker opvallen! De monturen hebben ieder een eigen persoonlijkheid die jouw karakter en stijl prachtig kunnen weerspiegelen. Alle monturen zijn 100% ecologisch, want het merk zet zich in voor duurzame en milieuvriendelijke producten.

Bekijk hier de collectie

Red

Red is een Nederlands merk voor eigenwijze kinderbrillen. De collectie bestaat uit modellen van kunststof en metaal, uitgevoerd in diverse, frisse kleuren. Red werkt met de beste materialen om te zorgen dat de brillen tegen een stootje kunnen. Red staat bekend om de vrolijke kleurtjes en strakke monturen. Naast de uitgesproken kinderbrillen heeft de brillencollectie ook monturen in basic tinten en minder opvallende monturen.

Bekijk hier de collectie

J.F. Rey

J.F. Rey heeft een prachtige collectie kinderbrillen en brillen voor tieners. De monturen hebben unieke patronen, subtiel kleurgebruik en zijn van uitstekende kwaliteit. De brillen zijn alles behalve kinderachtig en zouden ook goed passen in de volwassen collectie van het merk. Er zijn uitdagende designs te vinden in ons assortiment. van denim tot ruitjes!

Bekijk hier de collectie

Tartine et Chocolat

De monturen van Tartine et Chocolat zijn chique in hun uitstraling en zijn prachtig afgewerkt. Alle brilletjes zijn voorzien van een flexsysteem wat ervoor zorgt dat het een ijzersterk montuur is, maar toch comfortabel om te dragen. De collectie bevat modieuze monturen voor jongens en meisjes.

Nieuw in onze kindercollectie!

Nano Vista! De monturen van dit merk zijn kleurrijk en absoluut ‘’child-proof’’ door hun hoge flexibiliteit. Dit dankzij het gepatenteerde Siliflex materiaal. Tevens hebben deze monturen speciale brillenpoten die met geen mogelijkheid kapot te krijgen zijn! Het montuur biedt een hoog draagcomfort doordat het zeer licht van gewicht is en de uiteinden van de brilpoten gemakkelijk verstelbaar zijn.

We hebben een collectie voor baby’s en voor kinderen van 4 tot 18 jaar oud. Beide collecties hebben een breed assortiment aan kleuren en modellen. We hebben zelfs glow in the dark!

Voor de iets actievere momenten of voor de allerkleinsten biedt NanoVista ook hoofdbanden aan om te voorkomen dat de bril van het hoofd valt. Deze zijn eenvoudig te bevestigen aan de veren en verstelbaar.

We hebben goede redenen de Nano Vista monturen aan te bevelen. Ten eerste zijn er de twee verschillende shapes: het ronde design is op maat van baby’s tot kleuters en is er op gericht om de pupillen steevast zo centraal mogelijk te houden. Het meer rechthoekige montuur richt zich tot iets oudere kinderen die het centreren van hun visie al onder de knie hebben maar waarvan de grootte van het gelaat veel meer varieert. Ten tweede voelen de monturen erg aangenaam en zacht aan en zijn zeer veilig door het gebrek aan metalen onderdelen.

De monturen zijn verkrijgbaar vanaf €99,00 inclusief glazen.

Openingstijden


Dinsdag
Woensdag
Donderdag

Vrijdag
Zaterdag

9.30 - 18.00 uur

9.30 - 18.00 uur
9.30 - 18.00 uur
9.30 - 18.00 uur
9.00 - 17.00 uur

Openingstijden


Dinsdag
Woensdag
Donderdag

Vrijdag
Zaterdag

9.30 - 18.00 uur

9.30 - 18.00 uur
9.30 - 18.00 uur
9.30 - 18.00 uur
9.00 - 17.00 uur

070-3245218

Whatsapp: 06-57363921

brilmode Verhey van Wijk, Weissenbruchstraat 44

Start WhatsApp
Stel je vraag:
U kunt ons dag en nacht een WhatsApp bericht sturen, wij reageren zo snel als mogelijk