Selecteer een pagina

Kinderbrillen

Vind je het soms lastig om te zien wat de meester of juffrouw op het bord aan het schrijven is? Dan hebben je ogen misschien een beetje hulp nodig. Een bril zal ervoor zorgen dat je weer goed kunt kijken en niet meer wazig zult zien. Hoe fijn is dat? Kees of Alvaro zal eerst je ogen goed bekijken en onderzoeken. Op deze manier kunnen zij het juiste brillenglas voor jou gaan maken.

En nu komt het leuke gedeelte. Samen met pappa en/of mamma mag jij een hippe bril bij ons uitzoeken! Kees of Alvaro zal samen met jou in de spiegel meekijken wat mooi bij je zal staan. We hebben veel verschillende brillen in allerlei kleurtjes! Nadat je een bril hebt uitgezocht zal deze nog gemaakt moeten worden met jouw speciale glazen erin. Je komt dus na een tijdje terug om je bril op te halen. Als je je bril komt halen laten we je zien hoe je deze op moet zetten, maar ook hoe je deze weer af moet zetten en hoe je je bril het beste kunt schoonmaken.

Nieuw in onze kindercollectie!

Nano Vista! De monturen van dit merk zijn kleurrijk en absoluut ‘’child-proof’’ door hun hoge flexibiliteit. Dit dankzij het gepatenteerde Siliflex materiaal. Tevens hebben deze monturen speciale brillenpoten die met geen mogelijkheid kapot te krijgen zijn! Het montuur biedt een hoog draagcomfort doordat het zeer licht van gewicht is en de uiteinden van de brilpoten gemakkelijk verstelbaar zijn.

We hebben een collectie voor baby’s en voor kinderen van 4 tot 18 jaar oud. Beide collecties hebben een breed assortiment aan kleuren en modellen. We hebben zelfs glow in the dark!

Voor de iets actievere momenten of voor de allerkleinsten biedt NanoVista ook hoofdbanden aan om te voorkomen dat de bril van het hoofd valt. Deze zijn eenvoudig te bevestigen aan de veren en verstelbaar.

We hebben goede redenen de Nano Vista monturen aan te bevelen. Ten eerste zijn er de twee verschillende shapes: het ronde design is op maat van baby’s tot kleuters en is er op gericht om de pupillen steevast zo centraal mogelijk te houden. Het meer rechthoekige montuur richt zich tot iets oudere kinderen die het centreren van hun visie al onder de knie hebben maar waarvan de grootte van het gelaat veel meer varieert. Ten tweede voelen de monturen erg aangenaam en zacht aan en zijn zeer veilig door het gebrek aan metalen onderdelen.

De monturen zijn verkrijgbaar vanaf €99,00 inclusief glazen.

Benieuwd welke merken kinderbrillen we nog meer in ons assortiment hebben? Kijk dan hier!

Openingstijden


Dinsdag
Woensdag
Donderdag

Vrijdag
Zaterdag

9.30 - 18.00 uur

9.30 - 18.00 uur
9.30 - 18.00 uur
9.30 - 18.00 uur
9.00 - 17.00 uur

Openingstijden


Dinsdag
Woensdag
Donderdag

Vrijdag
Zaterdag

9.30 - 18.00 uur

9.30 - 18.00 uur
9.30 - 18.00 uur
9.30 - 18.00 uur
9.00 - 17.00 uur

070-3245218

Whatsapp: 06-57363921

brilmode Verhey van Wijk, Weissenbruchstraat 44

Start WhatsApp
Stel je vraag:
U kunt ons dag en nacht een WhatsApp bericht sturen, wij reageren zo snel als mogelijk