Selecteer een pagina

Wij maken foto’s van uw netvlies!

Waarom?
Het netvlies is een zeer kwetsbaar en onmisbaar onderdeel van het oog. Het netvlies heeft als functie het opvangen van licht via speciale zintuigcellen die vervolgens een signaal doorgeven aan de hersenen waar het omgezet wordt in een beeld. Wanneer er problemen ontstaan in de functie van het netvlies, heeft dit direct invloed op het zicht.

Wanneer u brilragend of lensdragend bent, komt u waarschijnlijk jaarlijks langs voor een uitgebreide oogmeting. Logisch, want u wilt weten of er iets is veranderd in uw zicht en of de sterkte aangepast moet worden. Vanaf heden bieden wij u ook de mogelijkheid om foto’s van uw netvlies te maken. Zo heeft u in de eerste plaats een mooi uitgangspunt met betrekking tot de gezondheid van uw netvlies om in de toekomst te kunnen vergelijken. In de tweede plaats kunnen er vroegtijdig afwijkingen opgespoord worden die behandeld dienen te worden, waardoor verdere schade en achteruitgang van het zicht voorkomen of vertraagd kunnen worden. De netvliesfoto’s geven inzicht in oogaandoeningen zoals glaucoom, maculadegeneratie en diabetische retinopathie.

Momenteel zijn er zorgwekkend lange wachtlijsten bij oogartsen. Wanneer er in uw netvliesfoto’s afwijkingen worden gevonden, kunnen wij er samen met uw huisarts voor zorgen dat u niet op deze lange wachtlijst komt te staan.

Hoe?
Wij maken gebruik van de meest geavanceerde apparatuur om uw netvlies gedetailleerd in beeld te kunnen brengen. Het maken van de netvliesfoto’s neemt slechts enkele minuten in beslag en zijn voor u niet belastend. Wij hoeven namelijk niet uw ogen te druppelen om uw pupil wijd te maken, wat bij een oogarts wel dient te gebeuren. U kunt daarom daarna gewoon uw dagelijkse bezigheden hervatten. Wanneer u lensdragend bent, dient u wel even uw lenzen uit te doen voor het maken van de netvliesfoto’s. U bent altijd welkom, met of zonder afspraak.

Kosten?
Allereerst voeren wij kosteloos een uitgebreide oogmeting bij u uit.
De kosten van het maken van de netvliesfoto’s zijn €49,00. U krijgt uw netvliesfoto’s mee op een USB-creditcard, wat gemakkelijk in uw portemonnee past, zodat u te allen tijden uw netvliesfoto’s bij u kunt dragen. Handig, als u bijvoorbeeld veel in het buitenland bent!

Wilt u weten wat uw netvlies te vertellen heeft over uw gezondheid?
Het is tevens mogelijk om een preventieve gezondheidscheck uit te voeren. Hierbij wordt er nog een korte vragenlijst met u doorgenomen en wij sturen dit samen met uw netvliesfoto’s op naar gespecialiseerde artsen in München. Zij maken voor u een uitgebreide rapportage waarin eventuele afwijkingen gedetailleerd in beeld worden gebracht, waarbij u een aanbeveling krijgt voor verder onderzoek. Zo wordt er onderzoek gedaan naar maculadegeneratie, glaucoom, diabetes, maar ook de kans op een hartaanval of beroerte. De vaten van het netvlies zijn namelijk een weerspiegeling van de gezondheid van de vaten in de rest van uw lichaam. De kosten van de gezondheidscheck zijn slechts €95,00. Kijk hier voor meer informatie.

Openingstijden


Dinsdag
Woensdag
Donderdag

Vrijdag
Zaterdag

9.30 - 18.00 uur

9.30 - 18.00 uur
9.30 - 18.00 uur
9.30 - 18.00 uur
9.00 - 17.00 uur

Openingstijden


Dinsdag
Woensdag
Donderdag

Vrijdag
Zaterdag

9.30 - 18.00 uur

9.30 - 18.00 uur
9.30 - 18.00 uur
9.30 - 18.00 uur
9.00 - 17.00 uur

070-3245218

Whatsapp: 06-57363921

brilmode Verhey van Wijk, Weissenbruchstraat 44

Start WhatsApp
Stel je vraag:
U kunt ons dag en nacht een WhatsApp bericht sturen, wij reageren zo snel als mogelijk